Årets bästa säsong är här – julen. Nu vill man bara ta till vara på den och göra den så lång som möjligt. Att snön inte ligger tät på marken och knarrar när man går till jobbet ger oss bara möjlighet att anstränga oss lite extra. Här skall det julpyntas!!

 

Materialval

Lätta hängen som även de tunnaste grenarna orkar bära.

Med våra fina juldekorationer kan du skapa en trevlig, nedskalad julstämning. Vi har dekorationer i allt ifrån papper till sammet och glas. Tänk på att du inte behöver ha en stor julgran för att kunna hänga upp dekorationer. En tunn rumsgran eller ett par bara grenar från marken i skogen går lika bra.

 

Adventskalender

Alla älskar överraskningar.

Överraska de minsta – eller de barnsligaste själarna med små, fina paket varje dag i december och gör väntetiden ännu roligare. Vi har både kalendrar och små fina produkter att slå in. Vi bara ÄLSKAR den här lilla bubblan från House Doctor.

Nedräkning

Denna årstid kan du inte tända för mycket ljus.

Fyll ljusstaken med naturmaterial och dekorationer och gör din egen adventkrans. På så sätt kan du räkna ner till jul på ett elegant och stilfullt sätt.

Stjärnor

Har du tänkt på att julstjärnor inte alltid behöver hänga i fönstret? Att ha en pappstjärna hängandes i snöre eller ståendes i hyllan eller på ett skåp ger en avslappnad och dov julkänsla.