Mateus The stripes collection
Sommaren börjar lida mot sitt slut och sakta men säkert börjar den vackra och färgfyllda hösten infinna sig. Vad passar då bättre än att Mateus släpper en vacker och färgfylld kollektion?     Mateus The stripes collection  

Mateus senaste kollektionen flirtar med 1960-talet och karaktäriseras av organiska linjer som dekorerar den glaserade ytan. Det riktigt kliar i våra fingrar efter att få skapa vackra höstdukningar i kombination med Bubbles och Lace.

  Mateus The stripes collection   Mateus The stripes collection
"Jag tyckte det var dags att introducera något grafiskt som kunde komplettera vårt utbud. De unika och organiska detaljerna som uppstår till följd av den handgjorda processen har bevarats, samtidigt som Stripes har en stilrenare design som skiljer sig något från det lustfyllda och romantiska vi ser i Bubbles och Lace. På samma gång har det varit viktigt att bevara det glädjerika uttrycket som utgör kärnan av Mateus." säger designern av kollektionen, Filippa Burenstam Linder.
    Mateus The stripes collection  

Stripes består av ett fat, en skål, en tallrik och en mugg och finns tillgänglig i sex härliga färger för att du skall kunna vara precis så kreativ som du önskar i dina dukningar.

Mateus The stripes collection
"Vi vill inspirera våra kunder att upptäcka och utforska sitt eget skapande genom keramikens obegränsade möjligheter. Med Stripes vill jag dela den unika glädjen du känner när du skapar en personlig dukning som blir ett uttryck för din egen kreativitet." säger Filippa Burenstam Linder.  
Upptäck hela kollektionen The Stripes och shoppa dina favoriter HÄR.
Välkommen!