Att köpa presenter till examen eller studenten kan vara svårt. Det är inte alltid man känner till mottagarens stil eller planer för framtiden. Därför är det bra att satsa på stilren design och saker man vet säkert kommer till användning. 

Vi på IEMS har valt ut några klassiska och uppskattade presenter som håller över tid – lika vackra och användbara idag som om fem, tio eller femtio år. För den stora dagen. Och alla andra dagar.

Skåla för studenten i nya, fina glas

Glas ligger ofta högt upp på listan över saker som behöver införskaffas till ett framtida hem. Vinglas, champagneglas och lite finare dricksglas är alla populära presenter till studenten. Passa på att utbringa en skål i samband med presentöppningen!

Se alla våra glas

Porslin till det första egna boendet

Oavsett om man väljer att flytta hemifrån dagen efter studenten eller hellre väntar lite brukar ett första bidrag till en framtida servis vara uppskattat. En uppsättning tallrikar är en bra början på en samling som kan byggas på under de kommande åren.

Se allt vårt porslin

Ge bort både blommorna och vasen

Studentmottagningar och examensfester svämmar ofta över av blommor – så varför inte ge bort en vas ihop med buketten? Det är alltid kul med presenter som kommer till användning direkt och en klassisk glasvas lever ju dessutom vidare år efter år.

Se alla våra krukor och vaser