TRENDRAPPORT FORMEX 2018

Nordens största branschmässa för inredningsdesign gick av stapeln den 21 augusti och vårt inköpsteam var såklart på plats!

25 ÅR I KERAMIKENS TJÄNST

I år när Mateus firar att de varit verksamma i 25 år lanserades den nya keramikkollektionen ”Mateus meets Sam Baron meets Yatzer”.

TÄVLA OM INREDNINGSKURS

Nu kan drömmen gå i uppfyllelse! På instagram har vi en pågående tävling där du kan vinna en av två platser på kursen Interior Styling.

PÅSKTÅRTA

Med utgångspunkt från Haupts God Påsk har Annelie Andersson skapat en tårta som är glutenfri och även lätt kan göras laktosfri.

ÄGG, ÄGG, ÄGG!

Det är ingen hemlighet att huvudpersonen under påskhelgen är ägget. Det är heller ingen hemlighet att det är inne att mixa och matcha.

NYHETER HOS ERNST

Nu är julen utkastad och äntligen får man prata öppet om sin längtan efter vår!

JULDIETEN

Juldiet: ON! Nu är det saffran, ingefära, nötter och choklad som gäller!! (Gärna varje dag.)

CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER

Årets bästa säsong är här – julen. Nu vill man bara ta till vara på den och göra den så lång som möjligt. Att snön inte ligger tät på marken och knarrar när man går till jobbet ger oss bara möjlighet att anstränga oss lite extra.

INVIGNING I HALMSTAD

Med nästan 20 000 besökare första dagen blev nya Hallarna i Halmstad en succé! Även om vi inte hade alla besökare inne i vår butik så fick vi vår beskärda del av glada ansikten.

BLACK FRIDAY

Äntligen drar julsäsongen igång. Varje år inleds den med Black Friday – den Amerikanska traditionen som smittat över till Sverige. Fredagen den 24 November har vi därför 20% på allt i butiken inklusive möbler och beställningsvaror.