Nu är julen utkastad och äntligen får man prata öppet om sin längtan efter vår! Ingenting gör oss för tillfället mer sugna på ljusare eftermiddagar än nyheterna från en av våra favoriter – ERNST Design. Ni trodde väl inte att det skulle sluta efter kopparna, skålarna och kannorna? Nej, ERNST populära nya serie i stengods kommer också få tillskott i familjen. Bland annat får vi se en härlig salladsskål, ljuvliga äggkoppar till frukosten och en tekanna med svart metallhandtag som man borde ge bort i present.. (meeen helst behåller själv!)

”Vi tänker alltid långsiktigt när vi tar fram produkter, att de ska kunna leva kvar i hemmet länge. Vi har sett att stengodsserien blivit väldigt uppskattad och många människor vill gärna kunna matcha sin servis idag, därför har vi valt att addera ytterligare produkter i serien,” säger Ludvig Kirchsteiger, VD på ERNST, i pressmeddelandet.

Den nya kollektionen är fantastisk, och vi kunde inte väntat oss något annat! Vi tar inte bara in nytt porslin utan det kommer bordstabletter med fransar i 100 % bomull i tre dova och naturliga färger, vit, grå och natur. Bordstabletterna passar både till vardags och till middagsbjudningar. Vi älskar dem redan!

Vi kan inte sluta stirra på den nya glaserade krukan i stengods med fat! Krukan kommer i klassiska färger, grå och vit men även med en uppstickare i grönt, som alltid är vårens färg. Att matcha grön växt med grön kruka kommer vara helt rätt i vår.

”Till våren adderas textilier och krukor i gröna färgtoner då det är en färg som står för naturen och som skapar en härlig atmosfär i hemmet. Vi ser också att grönt inte endast varit en trendfärg utan är här för att stanna”, säger Åsa Astvald, produktchef på ERNST i ett pressmeddelande.

Go green! säger vi.

Produkterna hittar du snart i en IEMS-butik nära dig. Välkommen in!