Mateus The stripes collection

The Stripes — ny kollektion från Mateus

Sommaren börjar lida mot sitt slut och sakta men säkert börjar den vackra och färgfyllda hösten infinna sig. Vad passar då bättre än att Mateus släpper en vacker och färgfylld kollektion?       Mateus senaste kollektionen flirtar med 1960-talet och karaktäriseras av organiska linjer som dekorerar den glaserade ytan. Det riktigt kliar i våra … Continued

FORMEX TRENDER SS 2019

Med vårens Formex  och mycket trendspaning är vi fyllda med inspiration, nya trender och idéer som vi så gärna vill dela med oss. Smakprovet på Formex Trends SS2019 är: MORE IS MORE – Less is bore! Mixade material, kreativitet och en spännande ny färgpalett KINDFUL SOUL – Närvaro av naturen, harmonisk energi och sensuella taktila … Continued

CHOKLADKAKA MED TRYFFEL

Denna chokladkaka med tryffel är en ren smakexplosion av choklad, karamell och lakrits. Prova den! Vi lovar att du inte kommer ångra det. ANTAL: 6 PERSONER TILLAGNINGSTID: 70 MINUTER – 175 g Nicolas Vahé Chokladtryffel / lakrits – 175 g smör – 175 g Nicolas Vahé Socker / saltkaramell – 7 pastöriserade äggulor – 4,5 … Continued

HOUSE DOCTOR JUL

Julen är traditionernas högtid! Det är dags för trivsel, kärlek och samvaro med de vi bryr oss om. Julen handlar om att skapa speciella stunder och goda minnen.

PEPPARKAKS-RAWBOLLAR

Recept från Foodgeekzsisters och namnet är sammansatt av tre ord – food(mat), geekz(nördar), sisters(systrar).

TRENDRAPPORT FORMEX 2018

Nordens största branschmässa för inredningsdesign gick av stapeln den 21 augusti och vårt inköpsteam var såklart på plats!

25 ÅR I KERAMIKENS TJÄNST

I år när Mateus firar att de varit verksamma i 25 år lanserades den nya keramikkollektionen ”Mateus meets Sam Baron meets Yatzer”.

TÄVLA OM INREDNINGSKURS

Nu kan drömmen gå i uppfyllelse! På instagram har vi en pågående tävling där du kan vinna en av två platser på kursen Interior Styling.

PÅSKTÅRTA

Med utgångspunkt från Haupts God Påsk har Annelie Andersson skapat en tårta som är glutenfri och även lätt kan göras laktosfri.

ÄGG, ÄGG, ÄGG!

Det är ingen hemlighet att huvudpersonen under påskhelgen är ägget. Det är heller ingen hemlighet att det är inne att mixa och matcha.