Med vårens Formex  och mycket trendspaning är vi fyllda med inspiration, nya trender och idéer som vi så gärna vill dela med oss. Smakprovet på Formex Trends SS2019 är: MORE IS MORE - Less is bore! Mixade material, kreativitet och en spännande ny färgpalett KINDFUL SOUL - Närvaro av naturen, harmonisk energi och sensuella taktila sensationer NEW MATERIALISM - Tidlöst möter nytt, kontrastrika mönster och innovativa återvunna material

 

IEMS TIPSAR: Missa inte vårens nyheter från DBKD och inte minst den nya samarbetet med Saša Antić som står bakom designen till nya krukan MIST som kommer i tre färger i butik slutet på maj. Mateus adderar färgen ljusrosa I kollektionen Mateus meets Sam Baron meets Yatzer och självklart kommer den finnas i butik hos IEMS. Majas Cottage står bakom AVICII lyktorna. Dessa fina hyllningslyktor till Tim Bergling säljs med 50% förmån till Suicide Zero och vi har bokat en del som ni kan få snart förbaka i våran webbshop.  Vi har kärat ner oss totalt i Bambu möbler som ni kommer snart få se mycket av i våra butiker och även online, samt jordiga och brända nyanser på textiler som vi gärna matchar med gröna växter och detaljer i gult.

 

Hur kommer du inreda ditt hem i vår? Tagga oss gärna med #iems så får vi se en glimt och bli inspirerade av just ditt drömhem. Team IEMS